MASKFONE – Dispozitiv cu mască și căști True Wireless încorporate

MASKFONE oferă protecție maximă împotriva riscurilor de sănătate aeriene, oferind în același timp un mod mai convenabil și mai util de a prelua apeluri telefonice sau de a asculta muzică. Microfonul încorporat și căștile ușoare oferă un sunet clar, alături de echipamentul cu protecție multi-strat și 3 filtre PM2.5.

Proiectat cu un microfon cu izolare fonică a zgomotului, preluarea apelurilor în timpul purtării unei măști este mai placută. Microfonul elimină sunetele din jur, oferind un sunet clar, astfel încât să puteți prelua apeluri chiar și în medii aglomerate.

Designul MaskFone combină funcționalitatea și moda, astfel încât să puteți rămâne protejați. Având un sistem de filtrare pe cinci straturi, masca dispune de un strat interior moale, prietenos cu pielea și alte trei straturi de filtrare în plus, față de filtrul PM2.5 detașabil.

Cu un rating IPX5, aceste căști pot fi purtate toată ziua și sunt protejate de praf și pot rezista la transpirație, apă și ploaie. După purtare, căștile și filtrul pot fi îndepărtate, iar masca poate fi curățată, datorită materialului său lavabil și durabil, astfel încât să poată fi purtată pentru o utilizare constantă.

Căștile beneficiază de o autonomie de 8 ore de redare în timp ce ascultați melodiile preferate sau preluați apeluri. Aceste căști oferă o calitate superioară a sunetului și dispun de comenzi tactile pentru o utilizare convenabilă în timp ce vă deplasați.

Printre cele mai importante caracteristici ale dispozitivului MASKFONE, se numără filtrele PM2.5, rezistență la apă și transpirație IPX5, compatibilitate cu Google Assistant, Alexa și Siri.

MASKFONE


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s