Lumen – Primul dispozitiv care îmbunătățește arderea grăsimilor, ajută la slăbire și stimulează energia în mod natural

Lumen este primul dispozitiv portabil care măsoară cu exactitate metabolismul. Cândva disponibilă doar sportivilor de top, în spitale și clinici, testarea metabolică este acum disponibilă pentru toată lumea.

Dispozitivul folosește un senzor de CO2 și un debitmetru pentru a determina concentrația de CO2 dintr-o singură respirație, pentru interpretarea metabolismului. Aceasta indică tipul de combustibil, adică carbohidrați sau grăsimi, pe care corpul tău îl folosește pentru a produce energie.

Lumen urmărește datele despre metabolism, somn, nutriție și fitness pentru a oferi un scor Lumen Flex, care reflectă succesul metabolic și ajută la menținerea rezultatelor.

Pe baza acestor date, Lumen va oferi un plan zilnic de nutriție personalizat, precum și alte informații utile despre somn, antrenamente și ora mesei. Totodataă, acesta urmărește somnul, alimentația și exercițiile fizice pentru a vă oferi un scor care reflectă cât de sănătos este metabolismul dumneavoastră.

Când metabolismul este mai flexibil, sunteți mai capabil să ardeți grăsimile în loc de carbohidrați, ceea ce duce la pierderea în greutate. Concentrându-se pe metabolism în loc de diete restrictive sau nesustenabile, Lumen vă ajută să pierdeți în greutate și să o mențineți pentru totdeauna, cu ajutorul unui feedback zilnic.

LUMEN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s