Stetoscop Eko DUO Digital ECG +

În cele mai recente progrese ale Inteligenței Artificiale și tehnologiei medicale, Eko DUO se evidențiază ca un produs inteligent și de încredere, cu algoritmi de inteligență artificială autorizați de FDA (Food and Drug Administration), fiind utilizați pentru a detecta indicatorii principali ai bolilor de inimă. Mai semnificativ, acesta este un stetoscop inteligent care se mândrește cu capabilități ECG la punctul de îngrijire pentru a detecta semne de boli de inimă, cum ar fi aritmiile, făcându-l cu adevărat unic în clasa sa și unul dintre primele de acest fel utilizate în clinică.

DUO are o acustică îmbunătățită care permite medicilor să amplifice sunetele, iar aplicația Eko îi asistată cu ajutorul inteligenței artificiale.

Unitatea de bază a stetoscopului este foarte ușoară și compactă, cântărind doar 100 de grame. DUO dispune de încărcare fără fir, făcându-l rapid și ușor de așezat și reîncărcat atunci când nu este utilizat.

Ceea ce face DUO cu adevărat special este ascultarea fără fir și utilizarea sa ca dispozitiv de telemedicină. Acesta poate fi folosit fără atașamentul pentru căști atunci când este asociat cu un dispozitiv mobil. Orice căști sunt asociate cu telefonul devin căștile stetoscopului, făcând ca DUO să fie complet wireless și ușor de manevrat. Comutarea la funcția ECG din aplicația Eko deblochează imediat această funcție, iar aplicația vă va anunța când a fost atinsă poziționarea corectă a acestui ECG cu o singură derivație.

Atât sunetele stetoscopului, cât și ECG-urile pot fi vizualizate imediat în aplicația Eko, înregistrate și legate la o fișă medicală electronică sau partajate cu un medic pentru revizuire.

Eko DUO

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s