Abbott Freestyle Libre 3 – Monitor continuu de glucoză

Abbott a primit Marcajul European CE pentru monitorul continuu de glucoză Freestyle Libre 3, ceea ce înseamnă că acum poate fi comercializat în Europa. Abbott a schimbat substanțial designul pentru prima dată de la lansarea inițialului Freestyle Libre.

Compania susține că Libre 3 este cel mai subțire și mai mic monitor continuu de glucoză din lume. Fiind atât de mic, este mult mai discret decât predecesorii săi. Cu toate acestea, prețul senzorului nu s-a schimbat, iar Abbott își propune să îl mențină la prețuri accesibile pentru a maximiza numărul de persoane care pot accesa și utiliza tehnologia.

Senzorul se auto-aplică pe pielea din spatele brațului superior și oferă citiri de până la 14 zile.. Utilizatorii pot seta alarme pe smartphone-ul lor, astfel încât să poată fi alertați când nivelurile de glucoză sunt în afara intervalului și pot oricând realiza o citire în timp real a glucozei, care se actualizează în fiecare minut.

„Oamenii care suferă de diabet sunt în centrul procesului nostru de proiectare și am făcut tehnologia noastră de generație următoare și mai discretă pentru o experiență mai bună a utilizatorului, pentru a face ca gestionarea diabetului să fie cât mai ușoară și mai simplă posibil.”, susține Jared Watkin, din partea companiei Abbott.

Abbott

Sursa: MedGagdet.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s