Soluții de monitorizare la distanță și defibrilare de la Philips

Necesitatea serviciilor medicale de urgență în afara spațiului spitalului este în creștere. Deși echipamentele medicale utilizate trebuie să fie disponibile, manipulabile și capabile să partajeze date importante într-o varietate de situații necunoscute, istoric au apărut limitări în conectivitate.

Compania Philips încearcă să răspundă nevoilor serviciilor medicale de urgență. Philips a lansat suita informatică pentru asistență de urgență, care ajută la comunicarea bidirecțională în timp real între respondenții de urgență din teren și medicii din spital. Alături de instrumentele pentru monitorizarea avansată a semnalelor vitale, platforma hardware și software combinată oferă un set robust de capacități de asistență pentru îngrijirea de urgență.

Philips a anunțat lansarea Tempus ALS, o soluție de monitorizare la distanță și defibrilator integrat. Soluția extinde domeniul de îngrijire pentru primii respondenți cu un monitor portabil de semnale vitale (Tempus Pro) și un defibrilator profesional (Tempus LS-Manual).

Atât Tempus Pro cât și Tempus LS-Manual pot fi operate independent și integrate pentru a partaja date cu platforma software Philips Intellispace Corsium. Platforma este proiectată pentru a sprijini activitățile în tranzit și înregistrarea electronică a îngrijirii pacienților în timp real.

Tempus ALS

Tempus Pro

Sursa: MedGadget.com

Lasă un comentariu