AliveCor – Informații legate de EKG, bradicardie, tahicardie și AFib pe smartphone

AliveCor, compania care a introdus pe piață dispozitive EKG personale practice și utile, a primit aprobarea FDA pentru KardiaMobile, dispozitiv care poate detecta bradicardia și tahicardia. Dispozitivul poate identifica existența fibrilației atriale (AFib) și poate detecta ritmuri cardiace anormale, lente sau rapide.

Până în prezent, KardiaMobile este singurul dispozitiv de consum cu un astfel de set de indicații, permițându-i să descopere mai multe patologii decât alte EKG-uri disponibile.

Dispozitivul identifică ritmurile cardiace între 40 și 50 de bătăi pe minut, ceea ce reprezintă bradicardie și între 100 și 140 de bătai pe minut, ceea ce reprezintă tahicardie. Deoarece aceste afecțiuni vin deseori fără simptome evidente, detectarea acestora pe parcursul unei zile poate contribui mult la prevenirea problemelor grave de sănătate.

„Nici un alt dispozitiv EKG de consum din lume, nu vă poate spune mai multe despre inima dumneavoastră decât KardiaMobile”, a declarat directorului executiv al AliveCor, Ira Bahr. KardiaMobile este, de asemenea, singurul EKG personal care poate detecta fibrilația atrială la frecvențe cardiace de peste 120 și rate ale inimii sub 40. „

Kardiamobile-back

KardiaMobile
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s