PICO 7Y – Terapia rănilor cu presiune negativă pentru tratarea simultană a două răni

Smith & Nephew a lansat noul său sistem de terapie cu presiune negativă PICO 7Y, conceput pentru tratrea a două răni în același timp. Sistemul utilizează o singură pompă conectată la două pansamente printr-o extensie specială Y, ajutând la reducerea costurilor, reducând în același timp cantitatea de accesorii pe care pacientul le poartă. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru femeile care aleg să se supună unei duble mastectomii.

PICO 7Y se bazează pe tehnologia companiei AIRLOCK, care asigură distribuirea uniformă a presiunii negative, în timp ce evaporarea și absorbția sunt folosite pentru a trage umezeala din răni.

Dispozitivul vine cu pansamente care se pot mula pe curbele corpului, schimbarea pansamentelor nefiind la fel de frecventă, datorită unui indicator încorporat care semnalează momentul în care sunt necesare schimbările.

PICO-7Y

Comparativ cu dispozitivul original PICO, PICO 7Y este mai silențios, un factor important pentru pacienții care trebuie să poarte dispozitivul 24 de ore pe zi, pentru perioade lungi de timp.

„Cum procedurile chirurgicale de sân devin tot mai frecvente, din ce în ce mai complexe și cu un număr mare de femei cu risc crescut de cancer de sân, care aleg să urmeze o intervenție chirurgicală, cum ar fi mastectomia profilactică bilaterală, PICO 7Y îmbunătățește furnizarea de terapie”, a declarat Paolo Di Vincenzo într-o declarație publicată, vicepreședinte al companiei Smith & Nephew. PICO 7Y oferă terapie eficientă la două răni chirurgicale, simultan, cu un sistem unic, care credem că va ajuta la îmbunătățirea rezultatelor pacientului, managementul pacientului și a eficienței profesionale în diferite cadre clinice.

web_pico 7 dressing description_v04_300dpi_cmyk_19x19cm.jpg

Smith & Nephew PICO 7Y
Sursa: MedGadget

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s