TransPyloric Shuttle – Balon gastric inteligent

Baloanele gastrice sunt populare printre oamenii care își doresc să piardă o greutate mare de kilograme. Acestea creează senzația de stomac plin, de obicei, singura sarcină a acestora fiind de a ocupa spațiu. TransPyloric Shuttle de la BAROnova este un dispozitiv care seamănă cu baloanele intragastrice, dar funcționează destul de diferit pentru a menține o senzație de sațietate.

TransPyloric Shuttle este livrat prin esofag și este complet asamblat în interiorul stomacului în decurs de cincisprezece minute, pentru a se obține o formă asemănătoare unei picături. Odată asamblate și eliberate în stomac, cele două capete ale dispozitivului se înclină spre sfincterul piloric, prin care iese hrana. Mișcările naturale ale stomacului fac ca dispozitivul să blocheze sfincterul imediat ce anumite alimente trec prin el. Imediat după ce dispozitivul se îndepărtează natural, alimentele pot trece din nou.

Deoarece alimentelor nu le este permis să părăsească stomacul , acesta este menținut complet și pacientul nu se confruntă cu senzația de foame. Odată ce se dorește ca dispozitivul să fie îndepărtat, o procedură de 15 minute este tot ceea ce este necesar pentru al scoate din corp.

BAROnova TransPyloric Shuttle
Sursa: Medgadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s