Ajutor pentru somn – Dodow

Dodow este un dispozitiv de ajutor pentru somn, care constă dintr-o lumină albastră metronom și este conceput științific pentru a ajuta oamenii să adoarmă rapid și liniștit în timp ce elimină modelele de gândire tulburi.

Aproximativ 30% dintre adulți se confruntă cu insomnie pe termen scurt, iar 10% au probleme de lungă durată. Dodow este un mic dispozitiv de somn care vă ajută să vă relaxați și să vă limpezească mintea. Luptele continue și greutățile vieții ne afectează stilul de viață și distrug tiparele de somn. Din acest motiv, oamenii petrec noaptea ore întregi privind pereții și tavanele, iar mintea lor sare de la o problemă de viață la alta în câteva secunde. Somnul inadecvat nu le permit să se concentreze asupra activităților de zi cu zi și se simt mereu obosiți și epuizați.

Din cauza acestui tip de somn slab, oamenii sunt obligați să ia diferite antidepresive și pastile pentru a avea un somn confortabil și liniștit noaptea. Din păcate, aceste medicamente sunt extrem de dăunătoare sănătății noastre pe termen lung. Ele pot oferi o ușurare pe termen scurt, dar au efecte teribile asupra minții și trupurilor noastre pe termen lung.

Acest mic dispozitiv de ajutor pentru somn funcționează în principal folosind o lumină hipnotică. O persoană trebuie să se concentreze pe această lumină albastră, relaxantă, care îi calmează încet mintea și ritmul respirator. După câteva minute, capacitatea naturală a minții lor este restabilită și adorm fără efort. Dispozitivul funcționează prin blocarea tuturor grijilor și modelelor de gândire hiperactive și liniștindu-vă încet într-un somn foarte confortabil, lung și liniștit. Este sigur pentru toate vârstele și nu provoacă nici un rău sau efecte secundare, chiar și pe termen lung.

Dispozitivul emite o lumină albastră relaxantă care este proiectată pe tavan. Știința generală din spatele produsului este că acesta vă va încetini starea de respirație, iar lumina sa albastră relaxantă vă va aduce corpul la ritmul său natural. Îți relaxează mintea și îți calmează respirația în câteva secunde. După aceea, respirațiile pe minut se reduc și în cele din urmă îți încetinesc bătăile inimii.

outlookindia.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s