Activ5 – Sală de fitness, în buzunar

Activbody a lansat Activ5, un dispozitiv portabil de fitness, de dimensiunea unui telefon.

Este mic, elegant și, atunci când este asociat cu aplicația de antrenament, prinde viață și poate fi folosit pentru o varietate de exerciții de antrenament de forță. Activ5 se bazează pe numeroasele beneficii ale exercițiilor izometrice și vă permite să efectuați un antrenament pentru întregul corp în doar 5 minute. De asemenea, s-a demonstrat că ajută la o reducere de 30% a grăsimii corporale atunci când este utilizat de trei ori pe zi, timp de șase săptămâni.

Dispozitivul folosește exerciții izometrice, care implică încordarea și contractarea grupurilor de mușchi și menținerea respectivei poziții pentru un timp stabilit. Exercițiile izometrice lucrează din greu mușchii și acest lucru poate arde o mulțime de calorii. De asemenea, duce la o creștere a forței musculare și a volumului.

Activ5 folosește jocurile din aplicație pentru a face antrenamentul distractiv. Pe măsură ce progresezi, poți crește dificultatea provocărilor pe care le faci, astfel încât să nu devină niciodată prea ușor și poți alege din peste 100 de exerciții izometrice.

Activ5 este eficient și face exercițiul foarte ușor, exact ceea ce mulți dintre noi avem nevoie. Dacă ești blocat acasă, la birou sau călătorești și ești îngrijorat de nivelul tău de activitate, Activ5 este dispozitivul de care ai nevoie.

wellprofessor.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s