VitalPatch – Detectarea aritmiei la distanță

Detectarea timpurie a complicațiilor care apar odată cu bolile cardiace este posibilă numai dacă pacienții sunt monitorizați în spital cu ajutorul unor dispozitive voluminoase, cu fir. Instrumentele care permit monitorizarea la distanță în urma externării pacientului pot avea potențialul de a îmbunătăți rezultatele pacientului și pot reduce costurile asociate cu spitalizări prelungite. Ca atare, VitalConnect a anunțat recent adăugarea detectării aritmiei la platforma sa de monitorizare de la distanță, care folosește biosenzorul VitalPatch.

VitalConnect-device

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces (cu o estimare de 17,9 milioane de decese anuale la nivel mondial), iar necesitatea monitorizării corecte și fiabile a pacienților în urma procedurilor cardiace este în continuă creștere.

Adăugarea unui software de detectare a aritmiei permite medicilor să monitorizeze pacienții care sunt predispuși să dezvolte oricare dintre cele 22 de forme unice de aritmii pe care software-ul VitalConnect este capabil să le detecteze. Medicii pot alege să înceapă monitorizarea de la distanță a pacienților folosind VitalPatch, fie în urma unei proceduri cardiace, fie după ce un pacient raportează simptome care pot duce la aritmie. Punerea în aplicare a acestei capacități de monitorizare într-un plasture oferă libertate și confort pacientului.

Vital-Connect-top-1

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s