NuVasive Pulse – Sistem chirurgical spinal

NuVasive, companie cu sediul în San Diego, California, a lansează pe piață sistemul Pulse. Produsul combină o serie de tehnologii, precum neuromonitorizarea, alinierea globală și imagistica cu radiații reduse, pentru a ajuta chirurgii să efectueze proceduri chirurgicale asupra coloanei vertebrale.

Sistemul este destinat a fi componenta procedurală principală a oricărei intervenții chirurgicale ale coloanei vertebrale, ceea ce ajută la obținerea unor operații rapide, precise și eficiente.

Planificare chirurgicală cu aliniere globală integrată iGA reprezintă software-ul de planificare preoperatorie și este singurul sistem de pe piață capabil să evalueze intraoperator abordarea chirurgicală și efectele asupra alinierii coloanei vertebrale prin intermediul informațiilor în timp real.

Neuromonitorizarea reprezintă sistemul automatizat de detectare al nervilor, care ajută la reducerea variabilității și permite o interpretare mai rapidă a informațiilor neuronale.

Imagistica inteligentă cu radiație redusă prin LessRay reprezintă prelevarea de imagini cu expunere redusă la radiații cu până la 80% în comparație cu fluroscopia standard.

NuVasive-device.jpg

NuVasive Pulse
Sursa: MedGadget.com

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s