Cântarul inteligent vă poate ajuta să rămâneți sănătos

Greutatea este una dintre cele mai importante probleme de sănătate întâlnite de oameni, astăzi. Cei mai mulți dintre noi știm faptul că multe cauze comune de deces prematur, cum ar fi bolile de inimă, accidentul vascular cerebral, diabetul de tip 2 și chiar anumite tipuri de cancer sunt legate de obezitate. În timp ce gestionarea greutății implică un întreg stil de viață de obiceiuri bune, o piesă integrală ne poate ajuta să ne menținem sănătoși, și anume cântarul inteligent.

Un cântar inteligent este un cântar electronic care măsoară greutatea și valori ale compoziției corporale, după care le trimite wireless către o aplicație sau un serviciu online care înregistrează automat datele.

Aceste valori includ, în general, grăsimea corporală, apa din corp și adesea indicele de masă corporală. Unele dintre valori sunt citiri directe, în timp ce altele sunt estimări bazate pe calcule care iau în considerare și înălțimea și sexul dumneavaostră.

Sarcina principală a unui cântar inteligent este să înregistreze valorile într-o aplicație care vă permite să vedeți istoricul modificării greutății în timp.

Mai multe persoane pot folosi același cântar, făcându-l perfect pentru o familie conștientă de sănătate. Majoritatea cântarelor inteligente diferențiază fiecare persoană pe baza citirilor anterioare. Dacă două persoane au citiri apropiate, cântarul sau aplicația îi cere de obicei persoanei cântărite în momentul de față să-și confirme identitatea

Adăugarea unui cântar inteligent planului dumneavoastră de gestionare al greutății sau al familiei ar putea ajuta la dezvoltarea obiceiurilor zilnice pozitive, fiind potrivit să vă poate stimula motivația.

pcmag.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s