Stimulator muscular pentru creșterea performanței sportive – Bluetens Duo Sport

Stimularea electrică este o procedură comună în medicina sportivă și modelarea corporală. Folosită pentru a obține un efect de vindecare, de întărire sau de relaxare, se disting două tipuri de electroterapie: TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation), care stimulează producția de endorfine și atenuează durerea, și EMS (Electrical Muscle Stimulation), care direcționează semnalele electrice către mușchi, ca parte a antrenamentului sportiv sau pentru a se recupera după leziuni.

Bluetens Duo Sport este compus din două dispozitive wireless conectate fiecare la 3 electrozi. Aestea combină exercițiile fizice și electrostimularea pentru o eficiență dublă în construirea musculară și crește performanța sportivă. Pentru orice sportiv, recuperarea este o fază cheie a oricărui antrenament. Bluetens vă permite să faceți o serie de antrenamente fără a simți oboseala musculară.

Dispozitivele sunt compacte, ușor de purtat și sunt conectate la aplicația dedicată pentru smartphone care vă permite să gestionați ameliorarea mușchilor fără a vă întrerupe sesiunea de antrenament, iar cele două dispozitive pot fi utilizate pe orice mușchi necesită atenție imediată.

Datorită modului Split al aplicației, puteți alege să utilizați dispozitivele independent unul de celălalt. Așadar, puteți trata durerea sau efectua un masaj cu un singur dispozitiv precum și utilizarea a două programe diferite simultan.

Bluetens Duo Sport țintește durerea la sursă prin utilizarea electrostimularii, pătrunzând adânc în articulații și țesuturi, ajutând la ameliorarea durerilor, rănilor și a mușchilor.

Programele de masaj și antidurere oferă o senzație de masaj menită să relaxeze mușchii, să îmbunătățească circulația, să accelereze procesele de recuperare și reabilitare și să îmbunătățească forța și condiția musculară.

Aplicația pentru smartphone oferă peste 100 de programe prestabilite create de profesioniști din domeniul sănătății pentru a satisface nevoile tuturor sportivilor și toate tipurile de sesiuni de antrenament.

Bluetens Duo Sport

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s