Rămâneți activ la birou cu placa de echilibru FluidStance Level

Tot mai multe persoane care își manifestă activitatea zilnică la birou caută modalități de a rămâne activi și sănătoși. Orele îndelungate în care stăm așezați pe un scaun rezultă în inactivitate musculară.

Perioadele lungi de inactivitate duc la probleme cu reglarea glucozei, deoarece mușchii își încetează absorbția regulată de glucoză și corpul se adaptează la un stil de viață sedentar.

Placa de echilibru Level, oferită de compania FluidStance oferă o alternativă captivantă la această problemă, forțând corpul să pună în mișcare diferiți mușchi pentru a sta în echilibru. Cu toate acestea, poziția nu este atât de dificilă încât să fie excesiv de solicitantă, dar poate necesita timp pentru ca utilizatorul să se acomodeze la perioade mai lungi de utilizare. Cercetările arată că placa de echilibru Level mărește consumul de energie cu 19% în comparație cu statul pe scaun, ceea ce depășește cu mult pragul de 10% care califică un produs pentru certificarea NEAT (NEAT – Termogeneză fără activitate fizică, dezvoltată de Clinica Mayo) . În medie, a existat, de asemenea, o creștere cu 15% a frecvenței cardiace în timpul utilizării pachetului FluidStance față de aceeași populație șezând.

Proiectat atent, astfel încât produsul să nu vă facă să vă luptați să vă echilibrați pentru a rămâne în poziție verticală, intervalul mediu de mișcare de 24 de grade promovează mișcări subtile care limitează flexia dorsală și flexia plantară la unghiuri care sunt comparabile cu mersul.

Există mai multe modele: Original, Level, Plane Cloud și Grade for Kids. Designul și construcția produsului sunt elegante și solide.

FluidStance

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s