Importanța unui purificator de aer în fiecare casă

Casa este cel mai sigur loc de pe pământ pentru noi. Dar, odată cu creșterea cantității de poluare, casa ta poate să nu fie atât de sigură pe cât crezi. Aerul din interior este, de fapt, de 5 ori mai poluat decât aerul exterior.

Pe măsură ce îți petreci 90% din timp în interior, poluanții atmosferici nocivi duc la o serie de probleme de sănătate, cum ar fi astmul, problemele de respirație și probleme ale pielii. Purtarea unei măști în interiorul casei nu este o soluție. Singura modalitate de a face față poluării aerului din interior este prin instalarea unui purificator de aer. Având în vedere calitatea slabă a aerului, folosirea unui purificator de aer este o necesitate pentru fiecare casă.

Persoanele care suferă de alergii trebuie să ia o mulțime de măsuri de precauție. Din păcate, uneori, chiar și după ce ați luat toate măsurile de precauție, puteți suferi de crize de alergie. Principala cauză a acestei probleme este prezența poluanților din aer. Un purificator de aer joacă un rol foarte important în eliminarea diferitelor tipuri de poluanți din aerul din interior, reducând astfel orice șansă de a declanșa alergiile.

Dacă locuiți în apropierea șantierelor, casa poate avea o mulțime de poluanți ai aerului. Praful și poluanții mici prezenți pe șantierele de construcții acționează ca iritanți severi, care duc la lăcrimarea ochilor și probleme ale sinusurilor. Particulele mici de praf sunt, de asemenea, asociate cu complicații pulmonare și emfizemul pulmonar. Particulele de nisip, care sunt de natură abrazivă, provoacă leziuni fizice plămânilor și membranelor mucoase care căptușesc sistemul respirator. Atunci când utilizați un purificator de aer cu filtru HEPA, acesta captează poluanții mici de praf, scăpându-vă astfel de problemele de sănătate.

Clădirile construite din piatră și lemn netratat duc la creșterea mucegaiului. Acesta poate duce la reacții alergice grave dacă este inhalat și produce, de asemenea, microtoxine, care perturbă sănătatea umană și duc la greață. De multe ori mucegaiul crește în zone inaccesibile, cum ar fi sub pereți sau podele. Instalarea unui purificator de aer vă protejează de bolile cauzate de mucegai în zonele ascunse.

Femeile însărcinate sunt foarte susceptibile la complicații cauzate de poluanții din aerul din interior. Prezența microbilor și a particulelor străine au un impact negativ asupra copilului nenăscut. În plus, microbii transportați de animalele de companie pot duce, de asemenea, la complicații legate de naștere.

Fumul pasiv, traficul și emisiile industriale cauzează o mulțime de boli, cum ar fi bronșita sau chiar tumorile. Uneori, expunerea excesivă poate duce și la cancer. Trebuie să fii foarte atent dacă stai în apropierea unei instalații industriale sau a zonelor cu trafic intens. Un purificator de aer ajută la captarea particulelor mici, reducând astfel pericolele problemelor de sănătate.

Nivelul tot mai mare de poluare și impactul negativ al acestuia asupra sănătății fac importantă instalarea unui purificator de aer în fiecare casă. Purificatoarele de aer HEPA captează cei mai mici poluanți pentru a vă face aerul din interior sigur.

Kent.co

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s