Avantajele periuțelor de dinți electrice

Există mai multe avantaje ale folosirii periuțelor de dinți electrice. Acestea includ periajul blând, un cronometru încorporat și o curățare eficientă. Cu toate acestea, ce fel de periuță de dinți utilizați nu este la fel de important ca igiena orală adecvată și obiceiurile dumneavoastră de periaj.

Devine din ce în ce mai cunoscut faptul că o periuță de dinți electrică este esențială pentru a vă asigura că dinții dumneavoastră sunt cât mai sănătoși.

Periajul agresiv este o problemă comună care se regăsește la 3 din 4 persoane. Folosirea unei periuțe de dinți electrice poate ajuta în acest sens, deoarece există modele care au încorporați senzori de presiune și care ne avertizează sau chiar se opresc automat dacă periem prea agresiv. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la minimizarea deteriorării dinților, asigurând în același timp o curățare eficientă.

Stomatologii recomandă un interval de timp de 2 minute pentru periajul dinților. S-ar putea să pară mult timp, dar merită să menținem o igienă dentară bună și dinți sănătoși. Majoritatea periuțelor de dinți electrice dispun de un cronometru încorporat care vă asigură că vă spălați dinții pentru perioada de timp recomandată.

Un dinte are 5 laturi, lucru pe care majoritatea îl uităm în momentul în care ne spălăm pe dinți. Periuțele de dinți manuale necesită o tehnică adecvată de periaj. Pe de altă parte, periuțele de dinți electrice vă oferă ajutorul suplimentar de care aveți nevoie pentru a vă menține dinții sănătoși și curați. Acest lucru se datorează faptului că periuțele de dinți electrice au un cap de perie rotund care este conceput pentru a curăța eficient între dinți, fiind ajutat de vibrații.

La fel ca în cazul periuțelor de dinți obișnuite, este important să schimbăm capul periuței electrice la fiecare 3 luni sau mai devreme dacă este necesar. Cercetările arată că, atunci când peria este utilizată pentru o perioadă lungă de timp, nu este la fel de eficientă și îndepărtează mai puțină placă decât o perie nouă. Schimbarea capului de periere va contribui astfel la dinți mai sănătoși și mai curați.

jordanoralcare.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s