Sterilizator portabil cu ultraviolete – Monos CleanPod

Monos CleanPod este un instrument esențial pentru a vă proteja împotriva germenilor invizibili care pândesc pe toate obiectele pe care le atingeți acasă sau la muncă. Prin apăsarea unui buton, LED-urile emit un fascicul de energie înaltă de lumină ultravioletă C și igienizează eficient suprafețele fără utilizarea de substanțe chimice. În doar 30 de secunde, lumina ultravioletă C poate ucide până la 99,9% dintre microbii care îi ies în cale.

Spre deosebire de lămpile UVC convenționale, LED-urile CleanPod nu conțin mercur și pornesc imediat, nefiind necesar un timp de încălzire și sunt proiectate pentru a emite lumină UVC la lungimile de undă germicide de vârf.

Printre cele mai interesante aspecte ale dispozitivului CleanPod, oferit de compania Monos, putem aminti faptul ca este ușor de transportat, datorita dimensiunilor reduse, oferă igineizare, fără a fi nevoie de substanțe chimice, cum ar fi mercurul, nu necesită timp de încălzire și nu în ultimul rând este o alternativă ecologică la șervețelele de unică folosință.

Sursa: monos.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s