Termometrul inteligent Withings Thermo

Compania Withings pune la dispoziție pentru utilizatori termometrul temporal inteligent Thermo, o modalitate mai ușoară și mai bună de a lua temperatura oricui. Cu un gest rapid, simplu, fără contact, dispozitivul oferă cea mai precisă citire posibilă, iar sincronizarea automată cu aplicația dedicată permite urmărirea citirilor de temperatură, notificări și să introducerea simptomelor sau a medicamentelor, direct de pe smartphone.

Nu este necesar contactul cu pielea, deoarece scanare fără contact este realizată la o distanță de până la 1 cm de frunte. Spre deosebire de alte termometre, Thermo nu trebuie să intre în contact cu niciun fluid al corpului, cum ar fi saliva, transpirația sau ceara urechilor. Este cel mai igienic mod de a lua temperatura cuiva, deoarece nu trebuie curățat după fiecare măsurătoare.

Citirile apar iluminate pe dispozitiv, alături de un cod de culori, pentru a sublinia dacă temperatura este normală, ridicată sau scăzută, în funcție de vârsta utilizatorului.

Măsurătorile se sincronizează automat cu smartphone-ul și, pe baza vârstei, a istoricului febrei și al simptomelor, aplicația oferă sfaturi avansate privind sănătatea. Pe lângă urmărirea temperaturii și a simptomelor, se pot introduce comentarii, medicamente și fotografii în orice profil de utilizator. Acest lucru ajută utilizatorul să vadă dacă tratamentul este eficient și permite un istoric complet care poate fi împărtășit cu un medic.

Thermo are o durată de viață a bateriei de până la 2 ani și acceptă până la opt utilizatori. Numele vor apărea pe dispozitiv și, odată atribuite, citirile vor apărea în profilul corect în interiorul aplicației dedicate.

Withings Thermo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s