Sistemul inteligent wireless de monitorizare a glucozei de la iHealth

iHealth prezintă glucometrul Smart Wireless Gluco-Monitoring System, care vine la pachet cu un sistem vizual zilnic de management al diabetului. Dispozitivul preia citiri ca și oricare alt glucometru, dar adaugă o notă digitală. Aplicația iHealth devine jurnalul digital care vă prezintă datele în moduri simple și ușor de înțeles, cum ar fi date codificate pe culori, diagrame și grafice.

O citire poate fi rezultatul multor factori diferiți, cum ar fi mâncarea și exercițiile fizice. Jurnalul de bord digital are secțiuni care reflectă acești factori diferiți și permit notarea lor. Cu o singură privire, se pot vizualiza rezultatele și modul în care acestea se încadrează în intervalele stabilite.

iHealth poate furniza notificări pentru a reaminti utilizatorului verificarea valorilor de glucoză, medicamente sau insulină.

Toate citirile sunt stocate într-un cloud securizat. Există opțiunea de a exporta rezultatele ca fișier Excel sau PDF și de a le trimite către furnizorului de asistență medicală sau membrului familiei, permițându-le să obțină o imagine generală a sănătății pacientului.

iHealth Smart este un glucometru de buzunar, ușor de utilizat, care vine la un preț de 30 de dolari.

iHealth Smart Wireless Gluco-Monitoring System

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s