Evaluarea funcției cardiace și a stării fluidelor prin intermediul cântarului

Bodyport a dezvoltat Cardiac Scale, un set de cântare care pot evalua în mod neinvaziv starea fluidelor și funcția inimii. Cântarul poate detecta aceste semnale prin picioare atunci când un pacient pășește pe dispozitiv. Tehnologia necesită doar 20 de secunde în fiecare dimineață și ar trebui să se preteze cu ușurință integrării într-o rutină zilnică.

Dispozitivul poate transmite clinicienilor datele despre parametrii hemodinamici cardiaci prin intermediul rețelelor celulare și utilizează algoritmi bazați pe inteligență artificială pentru a identifica o varietate de biomarkeri hemodinamici pentru a ajuta la identificarea și diagnosticarea timpurie. Sistemul încorporează, de asemenea, un tablou de bord digital care permite personalului medical să vadă cu ușurință tendințele datelor unui pacient în timp.

Monitorizarea greutății și evaluările simptomelor pacientului sunt standardul de îngrijire pentru detectarea acumulării de lichid la pacienții cu agravare a insuficienței cardiace. Cu toate acestea, creșterea în greutate este un semn târziu de înrăutățire a stării și, de obicei, nu oferă suficientă avertizare anticipată pentru a oferi o intervenție de la distanță care poate preveni o spitalizare.

Spre deosebire de alte tehnologii de monitorizare cardiacă, măsurătorile durează doar 20 de secunde și nu necesită un dispozitiv portabil sau un implant chirurgical, permițând tehnologiei să se integreze perfect în viața de zi cu zi a pacientului.

Bodyport

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s