Terapia DNA Vibe Jazz Band

DNA Jazz Band Vibe se alătură unei clase noi de terapii de vindecare legate de medicina sportivă, care includ fotobiomodulare, reducând durerea, îmbunătățind performanța și accelerând recuperarea, fără medicamente sau proceduri invazive.. Aceasta este o formă de terapie care utilizează lungimi de undă specifice de lumină roșie și lumină aproape infraroșie pentru a ajuta la stimularea, vindecarea, regenerarea și protejarea celulelor. Cu toate acestea, acest produs depășește terapia cu lumină, incluzând două moduri suplimentare de micro-vibrație și stimulare magnetică.

S-a demonstrat că lumina roșie crește fluxul sanguin microcirculator și reduce inflamația, care a fost corelată cu vindecarea accelerată, sprijinul imunitar îmbunătățit, sănătatea creierului, somnul, sănătatea pielii și creșterea părului. Lumina în infraroșu apropiat a fost, de asemenea, corelată cu hiperemia locală, adică creșterea fluxului sanguin și vindecarea pozitivă care duce la reducerea tensiunii musculare.

DNA Jazz Band Vibe folosește, de asemenea, magnetoterapia și micro-vibrațiile pentru a ajuta în continuare sănătatea celulară, circulația și relaxarea musculară. Magnetoterapia folosește un câmp magnetic pulsant pentru a induce mișcarea intracelulară a ionilor, care se presupune că are ca rezultat hiperpolarizarea membranei celulare și, prin urmare, accelerarea metabolismului și o creștere a fluxului sanguin și a oxigenării.

Pe scurt, aceste patru moduri brevetate de lumină roșie, infraroșu apropiat, magnetic și micro-vibrație funcționează împreună pentru a ajuta utilizatorul să se bucure de toate beneficiile.

Potrivit producătorului, orice atleți, inclusiv cei olimpici, au încercat acest produs cu rezultate pozitive. Alți utilizatori includ pe cei care suferă de dureri, răni, artrită sau inflamații. DNA Vibe poate fi folosit pe glezne, genunchi, coate, încheieturi, umeri, gât, spate și alte zone ale corpului.

Jazz Band Vibe

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s