Cel mai subțire EKG – AliveCor KardiaMobile

AliveCor, inovator de top în domeniul tehnologiei de electrocardiografie, aprobat de FDA (Food and Drug Administration), a anunțat lansarea cardului KardiaMobile.

Cardul KardiaMobile este cel mai subțire și mai mic EKG autonom, disponibil comercial, care a fost creat până în prezent. Are dimensiunea unui card de credit standard și este capabil să livreze un EKG cu o singură derivație în doar 30 de secunde.

Este foarte încurajator faptul că un astfel de dispozitiv, de mici dimensiuni, a fost autorizat pentru utilizare de către FDA, deoarece acest lucru pune puterea analizei EKG, în timp real, direct în portofelele sau poșetele pacienților și oferă utilizatorului acces la îngrijiri cardiace în timp real, lucru deosebit de util pentru depistarea aritmiilor.

Cardul KardiaMobile este un dispozitiv de unică folosință, așa că vine alimentat și gata de utilizare. Este utilizată tehnologia Bluetooth și se conectează rapid la aplicația corespunzătoare pentru smartphone. Citirea este comparabilă cu ceea ce înregistrează un Apple Watch, care este, de asemenea, un EKG cu o singură derivație.

Inteligența artificială este folosită pentru a ajuta la analiza datelor, care pot identifica semne de aritmii cardiace. Utilizatorul poate trimite EKG-ul către medicului său pentru o revizuire amănunțită.

KardiaMobile Card

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s