Sisteme de conservare și transport ale organelor donatoare – Paragonix Technologies

Paragonix Technologies, un furnizor de top de sisteme de conservare și transport al organelor donatoare, a lansat recent un nou sistem de conservare a ficatului donatorului.

Sistemul LIVERguard oferă un mediu extrem de controlat pentru conservarea hipotermică a ficatului, împreună cu monitorizarea digitală în timp real pentru a proteja ficatul donatorului pe tot parcursul traseului transplantului, de la donație la transplant.

La data de 16 noiembrie 2021, Paragonix a anunțat faptul că au ajuns la 1.000 de transporturi de inimă donatoare conservate, de când a început utilizarea clinică în 2018 cu produsul Paragonix SherpaPak Cardiac Transport System (CTS). Acesta din urmă, protejează inimile donatorilor cu recipientul său rigid și steril și menține o temperatură între 4-8ºC. Conexiunea fără fir la o aplicație simplă oferă urmărirea mediului organelor și actualizări în timp real echipei de transplant.

Fiecare sistem este ușor diferit în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului legate de tipul de organ. Pentru sistemul Paragonix SherpaPak, porțiunea interioară este o pereche sterilă de recipiente din policarbonat care conțin inima și soluția de conservare adecvată și permite manipularea în siguranță a inimii după recuperarea și monitorizarea temperaturii soluției de conservare în timp real.

Dispozitivele Paragonix nu necesită un anumit tip de soluție de conservare. Sunt concepute pentru a utiliza orice soluție de conservare aprobată de FDA. Acest lucru permite centrelor de transplant și chirurgilor să utilizeze soluția de conservare care funcționează cel mai bine pentru procesul lor și pentru pacienți.

Paragonix Technologies

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s