Inelul O2Ring monitorizează continuu nivelul de oxigen din sânge

Datorită pandemiei COVID-19, cuvintele precum „oxigenare” și „pulsoximetrie” au devenit curente, iar publicul larg a crescut utilizarea pulsoximetrelor. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, deoarece hipoxia, adică nivelul scăzut de oxigen din sânge, este unul dintre semnele distinctive ale pneumoniei COVID-19.

O2Ring este un pulsoximetru în formă de inel care va monitoriza continuu saturația periferică de oxigen (SpO2) a utilizatorului, de pe degetul mare. Inelul este fabricat din silicon medical flexibil și cântărește doar cincisprezece grame.

Acesta pornește automat când se pune pe deget și se oprește la câteva secunde după ce se scoate de pe deget. Ecranul LED se va lumina și va afișa SpO2 și ritmul cardiac în timp real, iar citirile pot fi vizualizate prin aplicația pentru smartphone.

O2Ring folosește feedback vibrotactil pentru a alerta utilizatorul dacă nivelul SpO2 scade sub un nivel prestabilit sau ritmul cardiac este în afara unui anumit interval.

Este o opțiune deosebit de atrăgătoare pentru afecțiunile medicale care necesită monitorizare prelungită a nivelului de oxigen din sânge, cum ar fi apneea în somn, boala pulmonară cronică și, mai recent, pneumonia COVID-19.

O2Ring Oximeter Continuous Ring Oxygen Monitor

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s