Monitorizare wireless a tensiunii arteriale și hemodinamice – Caretaker Medical VitalStream

Caretaker Medical a dezvoltat monitorul wireless pentru pacient VitalStream. Tehnologia este menită să îmbunătățească manșetele tradiționale pentru tensiunea arterială, care oferă doar o instantanee a datelor despre tensiunea arterială, fiind în același timp o alternativă, în multe cazuri, față de cateterele arteriale invazive care vin cu o varietate de complicații potențiale, inclusiv infecții și dificultăți.

VitalStream oferă monitorizare continuă, fără fir, a unei varietăți de parametri hemodinamici și a tensiunii arteriale, ceea ce este deosebit de important la pacienții cu risc de evenimente hipotensive periculoase. Dispozitivul în sine este purtat la încheietura mâinii, iar un senzor pentru degete de unică folosință oferă citiri ale tensiunii arteriale și senzorii suplimentari măsoară ECG, SpO2, temperatura corpului și ETCO2.

Caretaker Medical raportează că sistemul poate fi configurat rapid și oferă alerte rapide cu privire la orice anomalii sau evenimente periculoase. Pacienții pot purta dispozitivul în timp ce se află într-un spital și apoi îl pot duce acasă pentru monitorizare suplimentară, dacă este necesar. Datele sunt transmise în flux către o aplicație, cloud sau pot fi interfațate cu sistemele computerizate ale spitalelor, iar sistemul oferă raportare automată.

Caretaker Medical

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s