Incredi-belt – Gadgetul de sănătate cu suport lombar dinamic

Indiferent dacă se află în fața computerului sau a televizorului, o persoană obișnuită petrece aproximativ 12 ore pe zi stând pe scaun. Acest lucru poate avea un efect grav asupra corpului într-o varietate de moduri, durerile musculare și articulare fiind cele mai evidente. Statul pe scaun toată ziua poate duce la consecințe pe termen lung, dintre care multe afectează partea inferioară a spatelui, șoldurile și genunchii.

Centura Incredi-belt reprezintă un suport lombar dinamic, gonflabil, realizat de brandul Cabeau, binecunoscut pentru numeroasele sale perne de călătorie. Cureaua în sine vine cu o pompă încorporată care permite utilizatorului să umfle dispozitivul automat.

Cureaua se pliază compact și este purtată în mod similar cu o centură lombară care se închide la lungimea dorită. Natura gonflabilă și deumflabilă a curelei permite ajustări care în cele din urmă fac acest dispozitiv suficient de confortabil pentru a fi utilizat ca suport lombar.

Incredi-belt este ușoară și se înfășoară în jurul taliei pentru a umple golul dintre spate și scaun, păstrând astfel curba naturală „S” a coloanei vertebrale pentru ameliorarea durerii.

Cabeau

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s