Flacon de medicamente inteligent – Aidia Smart Bottle

AdhereTech a dezvoltat Aidia Smart Bottle, un flacon de medicamente conectat, care ajută la creșterea gradului de respectare a regimurilor de medicamentație folosind lumină, alerte audio și memento-uri. Flaconul va reaminti pacienților să își ia medicamentele și le va reaminti dacă au omis o anumită doză.

Respectarea slabă a a regimurilor de medicamentație poate fi factorul decisiv între gestionarea bolii și progresia bolii. În timpul pandemiei COVID-19, mulți pacienți cu afecțiuni cronice nu au fost în contact regulat cu medicii lor și cu alți furnizori de asistență medicală, ceea ce înseamnă o posibilă scăpare în gestionarea medicamentației.

Sistemele conectate, cum ar fi sistemul oferit de AdhereTech, ajută pacienții să se simtă mai în contact cu furnizorul lor de asistență medicală și mai în control, când vine vorba de gestionarea bolilor. Compania a dezvăluit Aidia Digital Health System, un ecosistem digital care se asociază cu flaconul inteligent, oferind personalului medical asistență cu privire la conformitatea pacientului.

Respectarea terapie conform indicațiilor unui medic este esențială pentru tratament, în special pentru persoanele care trăiesc cu afecțiuni cronice de sănătate. Aidia Smart Bottle are un cip celular încorporat care oferă o conexiune în timp real între pacient, farmacie și echipele de îngrijire.

AdhereTech

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s