Dispozitiv de compresie activă pentru mobilitate în cazul edemului limfatic

Koya Medical a dezvoltat sistemul de compresie activă Dayspring pentru tratamentul limfedemului. Compania a primit autorizația FDA (Food and Drug Administration) pentru utilizarea Dayspring la extremitățile superioare și pentru extremitățile inferioare.

Limfedemul implică un drenaj limfatic afectat care duce la umflături dureroase și apare de obicei după proceduri chirurgicale, cum ar fi îndepărtarea ganglionilor limfatici canceroși. În prezent, afecțiunea este tratată prin manipularea manuală a sistemului limfatic de către un profesionist din domeniul sănătății sau folosind un dispozitiv de compresie. Dispozitivele de compresie pneumatică sunt de obicei legate de o priză, ceea ce înseamnă că un pacient trebuie să rămână pe loc pentru perioade semnificative de timp și, prin urmare, astfel de dispozitive interferează cu viața de zi cu zi.

Sistemul de compresie Dayspring permite pacienților să se deplaseze și include o unitate de control reîncărcabilă, de mână și o plasă respirabilă care este purtată pe membrul afectat. Sistemul include, de asemenea, o aplicație care permite pacienților și clinicienilor să își adapteze tratamentul și să țină evidența progresului lor.

Andy Doraiswamy de la Koya Medical susține faptul că se estimează că 20 de milioane de americani trăiesc cu limfedem, o afecțiune cronică, progresivă și incurabilă în care o acumulare de lichid bogat în proteine ​​provoacă umflături dureroase în braț, picior și alte regiuni ale corpului. Condiția apare atunci când sistemul limfatic al corpului este deteriorat sau blocat, adesea din cauza tratamentului cancerului, intervențiilor chirurgicale, traume, infecții, insuficiență venoasă sau obezitate.

Koya Medical

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s