Mască inteligentă AirPop Active+ Halo

Un produs medical care a cunoscut o re-inovare de gen, atât în ​​mod, cât și în funcție, este masca de protecție. Ceea ce a fost în mod istoric un element văzut în principal în mediul medical și industrial este acum un obiect medical comun și o nouă tendință în modă.

AirPop Active+ Halo Smart Mask este o mască de față în formă de cupolă, la fel ca o mască N95, care alocă spațiu de aer deasupra nasului și gurii pentru a face respirația puțin mai ușoară, în timpul utilizării.

Structura măștii în sine constă dintr-o carcasă exterioară din pânză moale. În partea inferioară a măștii se află senzorul Halo. Stratul interior al măștii constă dintr-un filtru din fibre dublu stratificate, încărcate electrostatic, care sunt utilizate în mod obișnuit în medii industriale.

Ceea ce face masca Active+ „inteligentă” este senzorul Halo încorporat în stratul de pânză. Senzorul Bluetooth poate urmări rata de respirație, volumul de aer și timpul de uzură și poate utiliza locația pentru a determina indicele calității aerului.

Masca inteligentă AirPop Active+ Halo a fost concepută pentru a capta informații utile despre respirație și aerul din jurul nostru, folosind un produs pe care îl poartă oamenii de pretutindeni. Aceasta este disponibilă în prezent la un preț de 150 de dolari în magazinul online AirPop Health.

AirPop Health

Sursa: MedGagdet.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s