Muse – Urmărirea somnului și a meditației prin intermediul EEG-ului

Folosind tehnologia EEG, Muse este o bandă confortabilă care detectează semnalele care provin de la creier și care vă ajută să înțelegeți și să urmăriți cât de bine vă concentrați și dormiți, astfel încât să vă puteți concentra în timpul zilei și să vă recuperați în fiecare noapte.

Fiind dotat cu 7 senzori de electroencefalografie (EEG), Muse monitorizează activitatea creierului în timpul meditației și transmite informațiile către computer, smartphone sau tabletă.

Dispozitivul este conceput pentru a gestiona și a reduce stresul, oferind feedback în timp real cu privire la ceea ce se întâmplă în creierul purtătorului. De asemenea, oferă o serie de provocări și recompense motivaționale pentru a vă încuraja să faceți din meditație o parte a rutinei.

În timp ce dispozitivele portabile de mână și dispozitivele de urmărire a mișcării vă pot oferi o estimare destul de bună cu privire la cât timp petreceți în fiecare etapă de somn, măsurarea activității creierului este singura modalitate de a vedea cu adevărat ce se întâmplă în creier în timpul somnului.

Datorită dispozitivului Muse, utilizatorii pot vedea cât timp petrec în etape ușoare, profunde și REM (Rapid Eye Movement) în fiecare noapte. În plus, față de timpul total petrecut în somn profund, aceștia pot vedea cât de mult s-a odihnit creierul în timpul somnului profund pe baza modificărilor activității de undă lentă (undă delta).

Muse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s