Atmotube Pro – Monitorizare portabilă a calității aerului

Atmotube Pro este cea mai avansată soluție portabilă, atât pentru urmărirea calității aerului în interior, cât și în exterior. Cu senzori preciși și fiabili, detectează cu precizie poluanții PM1, PM2.5 și PM10, cum ar fi praful, polenul, funinginea și sporii de mucegai.

Dispozitivul măsoară poluarea aerului în timp real, cauzat de gaze dăunătoare și o gamă largă de compuși organici volatili, cum ar fi acetona, metanolul, benzenul, etanolul, toluenul, xilenul și formaldehida. De asemenea, Atmotube PRO măsoară presiunea atmosferică, temperatura și umiditatea.

Aplicația mobilă este gratuită și este disponibilă pentru smartphone-urile iOS și Android. Interfața ușor de utilizat prezintă citirile calității aerului și vă ajută să urmăriți istoricul măsurătorilor și scorul de aer personal. Dacă calitatea aerului scade sub un anumit punct, utilizatorul primește o notificare pe smartphone.

Dispozitivul înglobează o varietate de senzori de ultimă generație pentru detectarea instantanee a gazelor și a particulelor dăunătoare, nefiind necesare calibrări periodice. Stația meteo încorporează un senzor de presiune barometrică, care oferă informații utile și alerte în timp real pentru cei care sunt sensibili la schimbările meteorologice.

Atmotube PRO cântărește doar 105 grame și include o baterie care oferă o durată de viață de până la 1 săptămână la o singură încărcare.

Atmotube PRO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s