Ventilator ultra portabil

Inovytec a obținut aprobarea FDA (Food and Drug Administration) pentru a-și introduce ventilatoarele Ventway Sparrow în Statele Unite. Cântărind doar 1 kg, acestea pot fi utilizate aproape oriunde este necesar suportul ventilatorului. Sparrows sprijină atât ventilația invazivă, cât și cea neinvazivă și sunt concepute pentru a gestiona pacienții cu greutatea peste 5 kg.

Datorită turbinei și bateriei încorporate, dispozitivul nu necesită oxigen extern și poate funcționa liber, de la o sursă de alimentare externă timp de până la 4,5 ore. Aceeași turbină utilizată pentru a furniza oxigen asigură răcirea dispozitivului în sine.

Trei versiuni ale Ventway Sparrows sunt puse la dispoziție și sunt deja disponibile în Europa, Canada și Australia, potrivit Inovytec:

Ventway Sparrow profită de turbina interioară ușoară și de dimensiuni reduse pentru a începe ventilația oriunde, inclusiv în ambulanțele terestre sau aeriene.

Ventway MIL Standard este un ventilator tactic, ușor, de calitate militară, compatibil cu vederea pe timp de noapte și funcțional la altitudini de până la 7.500 metrii.

IRM Ventway este realizat pentru utilizare în spital, în secțile de terapie intensivă și de urgență, precum și în cabinete, camere de recuperare și pentru transferuri de pacienți.

Ventway

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s