Sistem de radiografie digitală Siemens Ysio Max

Siemens Healthineers a obținut aprobarea FDA (Food and Drug Administration) pentru sistemul de radiografie digitală Ysio Max, care include o serie de tehnologii MAX, inclusiv noi detectori și caracteristici de utilizare care îmbunătățesc imagistica și accelerează examenele imagistice.

Sunt incluse trei noi detectoare, MAX wi-D, care este cel mai ușor detector wireless cu mâner, MAX Mini Wireless, dezvoltat pentru aplicații pediatrice, ortopedice și traumatice și MAX, fiind un detector de uz general care poate fi utilizat pentru o mare varietate de tipuri de examen imagistice și pacienți.

Pentru a ajuta clinicienii să obțină imagini optime cu eforturi minime, caracteristici precum MAXalign afișează unghiul detectorului activ, ceea ce face ca alinierea tubului cu raze X să fie rapidă și ușoară. Siemens consideră că acest lucru poate ajuta la prevenirea expunerii inutile la radiații, menținând pacienții în siguranță și scăzând costurile asociate examenelor mai lungi.

Afișajul tactil, aflat chiar pe tubul cu raze X oferă toate informațiile importante, iar parametrii reglabili pot fi modificați rapid.

Detectoarele wireless mici, de la Ysio Max, pot fi utilizate cu sistemele de radiografie, fluoroscopie și urologie Siemens existente, cum ar fi Luminos dRF Max, Luminos Agile Max și UROSKOP Omnia Max.

Siemens

Sursa: MedGagdet.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s