True Digital Surgery – MICROSCOPIE DIGITALĂ ROBOTICĂ

Microscopul digital robotic Aesculap Aeos de la True Digital Surgery constă dintr-un braț robotizat și afișaje digitale, iar compania susține că permite chirurgilor să realizeze o vizualizare superioară în comparație cu microscoapele standard în timpul procedurilor chirurgicale complexe.

Aesculap Aeos include software pentru a ajuta la vizualizare, inclusiv vizualizare digitală 3D și o caracteristică personalizabilă care permite chirurgului să mărească imaginea pentru a discerne mai bine țesutul sau structura de interes. O funcție de zoom optic 10X și iluminarea de fundal cu fluorescență ajută, de asemenea, la imagistică.

În mijlocul pandemiei, sistemul oferă de asemenea chirurgilor mai multă protecție, deoarece afișajele pot fi vizualizate de mai mulți membri ai personalului simultan, spre deosebire de microscoapele chirurgicale convenționale. Platforma evită, de asemenea, necesitatea chirurgilor de a se apleca sau să se ghemuiască nefiresc și, prin urmare, îi ajută să prevină durerile de spate care sunt frecvent asociate cu orele lungi petrecute efectuând intervenții chirurgicale.

Aesculap Aeos digital microscope

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s