Pulsoximetru și monitor de frecvență respiratorie portabil de la Masimo

Masimo a obținut autorizația FDA (Food and Drug Administration) pentru pulsoximetrul Rad-G. Creat inițial pentru a verifica la fața locului pacienții pentru SpO2 (saturație de oxigen), rata de respirație din pletismograf (RRp), rata pulsului (PR), indicele de perfuzie (Pi) și indicele de variabilitate (PVi®), această ultimă generație a Rad-G permite și monitorizarea continuă.

Datorită noului senzor, dispozitivul poate fi utilizat atât la adulți, cât și la copii, permițând dispozitivului să fie utilizat la toți pacienții fără a fi nevoie de comutarea senzorul.

Bateriile din interiorul dispozitivului îi permit să funcționeze continuu timp de 24 de ore, lucru deosebit de util pentru răspunsul de urgență, aplicații de teren și în locații cu resurse reduse, unde este posibil ca electricitatea să nu fie disponibilă.
O husă de cauciuc protejează Rad-G și, deoarece este ușor și compact, poate fi luat și utilizat aproape oriunde. Clinicienii pot seta alarme sonore și pot monitoriza forma de undă continuă pe afișajul de înaltă rezoluție, precum și pot verifica ceilalți parametri ai pacienților pe care dispozitivul îi poate urmări.

Masimo

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s