Philips Azurion Lung Edition – pentru proceduri de bronhoscopie de înaltă precizie

Philips a dezvăluit sistemul Azurion Lung Edition care combină o serie de tehnologii care îmbunătățesc modul în care se efectuează procedurile minim invazive în plămâni. Sistemul se bazează pe imaginea CT Cone Beam, pentru a oferi o vizualizare 3D de înaltă rezoluție a plămânilor, împreună cu ghidarea cu raze X pentru o conștientizare clară a anatomiei la care se lucrează și a instrumentelor din interior. O combinație de caracteristici hardware și software suplimentare funcționează împreună pentru a ajuta la intervenții chirurgicale toracoscopice, biopsii și ablații, care sunt frecvente la diagnosticarea și tratarea cancerului pulmonar.

„Suntem deosebit de entuziasmați să putem diagnostica pacienții, stadiul cancerului și să-i tratăm, totul într-o singură procedură. ”, susține dr. Michael Pritchett.

„Cancerul pulmonar este una dintre cele mai agresive forme de cancer și avem nevoie de o tehnologie inovatoare”, susține dr. Gustavo Cumbo-Nacheli. „Fără o scanare CT Cone Beam pentru a confirma plasarea acului de biopsie, sunt deseori necesare proceduri repetate. Combinând Cone Beam CT cu alte tehnologii, vom putea trece dincolo de biopsie și vom trata pacientul. ”

Philips

Sursa: MedGagdet.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s