EKG clinic la domiciliu

Multe domenii ale medicinei suferă o transformare din cauza pandemiei COVID-19, deoarece pacienții sunt ținuți cât mai departe posibil de clinici. Pacienții sunt acum vizitați în mod regulat de medicii lor prin apeluri video, li se cere să efectueze anumite proceduri pe cont propriu și li se prescriu dispozitive medicale care ar fi utilizate în mod normal de către personalul clinic.

Monitorizarea inimii este cea mai importantă componentă a asistenței medicale pentru milioane de oameni care suferă de afecțiuni cardiovasculare, în special pentru cei cu cel mai mare risc de complicații COVID-19. Realizarea unei electrocardiograme de grad clinic (EKG) implică în mod normal vizite la medic, punând pe unii dintre cei mai vulnerabili la risc de expunere la virus. Dispozitivele pentru consumatori pur și simplu nu furnizează informațiile complexe de semnal pe care le produce inima, de care cardiologii au nevoie pentru a produce diagnostice sigure.

QT Medical a pus recent la dispoziție sistemul PCA 500 care permite pacienților să efectueze ei înșiși examene EKG complete. Rezultatele sunt echivalente cu cele generate de aparatele EKG din spitale și astfel pot fi utilizate la fel de fiabil de către cardiologi. Pacienții pot efectua singuri examene acasă, iar datele le sunt distribuite automat medicilor pentru o analiză atentă.

QT Medical

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s