Dezinfectarea UV a echipamentelor medicale

Având în vedere că pandemia COVID-19 va continua, eforturile de a face față virusului în instituțiile medicale sunt de cea mai mare importanță. Reducerea transmiterii virale va proteja pacienții și clinicienii deopotrivă. O parte cheie a acestui lucru este dezinfectarea suprafețelor frecvent atinse, inclusiv ale echipamentelor medicale portabile, cum ar fi scaunele cu rotile.

UV-Concepts a dezvăluit produsul UV-C Enclosure care utilizează lumina ultravioletă pentru a dezinfecta diferite echipamente medicale portabile. Dispozitivul acționează pentru dezinfectarea echipamentelor medicale prin lumina UV cu lungime de undă scurtă și poate procesa chiar și obiecte mari, cum ar fi un scaun cu rotile.

Spre deosebire de procedurile convenționale de dezinfecție, nu este nevoie de substanțe chimice, camere speciale sau spălare manuală. Personalul trebuie doar să introducă echipamentul în unitate și să aștepte o perioadă scurtă pentru a avea loc dezinfectarea.

În plus, față de funcțiile de dezinfecție, UVE vine cu o platformă bazată pe cloud, pentru a ține evidența momentului în care echipamentele medicale și de protecție din cadrul unei clinici au fost dezinfectate.

UV-C Enclosure (UVE)

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s