eSight 4 – Ochelari de asistență pentru vedere

eSight lansează cea mai recentă versiune a ochelarilor de asistență pentru persoanele cu vedere slabă sau orbire. eSight 4 beneficiază de două ecrane care afișează imagini procesate de la camera orientată în față. Dispozitivul este indicat pentru persoanele care suferă de afecțiuni oculare, caracterizate prin pierderea substanțială a vederii centrale, cum ar fi retinopatia diabetică, degenerarea maculară și boala Stargard.

Cu tehnologia eSight, imaginile sunt afișate în mod unic pentru fiecare utilizator în parte, utilizând cât mai mult din viziunea periferică. Utilizatorul poate selecta pe ce să se concentreze și cât de mult datorită controalelor tactile și a afișajului.

Se poate selecta manual zoom-ul, focalizarea și contrastul, iar noul software din a patra generație a dispozitivului eSight îmbunătățește focalizarea automată, iar imaginile sunt mai lumionase față de modelele precedente.

Bateria este așezată în spatele dispozitivului, oferind o contra-greutate ochelarilor care se află în față. Aceasta poate fi îndepărtată cu ușurință, cu o singură mână, și înlocuită cu o altă baterie în orice moment.

Pe lângă funcțiile de bază, există posibilitatea de a conecta propriul smartphone la eSight 4 și de a vizualiza astfel ecranul mobil, mărirea și înghețarea imaginii, după cum este necesar, pentru a obține aspectul cel mai bun și utilizarea unei aplicații mobile. Alte caracteristici pot fi adăugate cu ușurință pe viitor, deoarece dispozitivul este bazat pe cloud și poate fi ușor actualizat.

eSight 4

Sursa: MedGadget.com

Un gând despre „eSight 4 – Ochelari de asistență pentru vedere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s