Nihon Kohden – Monitor de semne vitale pentru centrele ambulatorii

Divizia americană Nihon Kohden lansează un nou monitor de semne vitale conceput special pentru a extinde capabilitățile de monitorizare la centrele ambulatorii și la paturile de pacienț care, de obicei, nu beneficiază de citiri continue ale semnelor vitale. Dispozitivul permite clinicienilor să citească rapid informații legate de oxigenarea sângelui, tensiunea arterială și temperatura pacientului.

Se pot personaliza alarmele, folosind monitorul tactil de 8 inci, bazat pe semne vitale și date de observație, iar pacienții monitorizați în mod continuu pot fi urmăriți folosind sistemul de monitorizare al pacientului, dezvoltat de către companie.

„Majoritatea pacienților prezintă modificări treptate ale semnelor vitale, cum ar fi creșteri treptate ale temperaturii și a ritmului cardiac sau o schimbare progresivă a tensiunii arteriale. Monitorizarea regulată și consecventă a semnelor vitale poate ajuta clinicienii să identifice devreme problemele pacienților și să intervină înainte ca situația să devină critică.“

Life Scope SVM-7200

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s