AireHealth – Platforma de îngrijire pentru afecțiunile respiratorii

AireHealth oferă în prezent un nebulizator portabil, alături de o aplicație, pentru pacienții cu vârsta de peste doi ani. Micul dispozitiv poate fi încărcat și utilizat în orice moment. Aplicația însoțitoare este orientată către creșterea implicării pacientului și respectarea medicamentației, ceea ce este important în maximizarea rezultatelor terapeutice în rândul pacienților cu probleme respiratorii cronice.

Recent, AireHealth au anunțat fuziunea cu BreathResearch, companie specializată în detectarea și monitorizarea bolilor respiratorii. Compania a dezvoltat un spirometru portabil care poate fi utilizat pentru a măsura starea de sănătate a plămânilor. Tehnologia implică folosirea inteligenței artificiale și învățarea automată pentru a recunoaște schimbările într-o stare respiratorie.

Această tehnologie va fuziona cu AireHealth pentru a forma VitalBreath, o platformă virtuală de îngrijire a bolilor respiratorii. Sistemul cuprinde monitorizarea bolilor, inclusiv un scor al sănătății pulmonare bazat pe 35 de biomarkeri diferiți, administrarea de medicamente și aplicații pentru pacienți, care au ca scop creșterea implicării pacientului și aderarea la medicamente.

AireHealth

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s