Lifting cu laser Eufoton ENDOLIFT

Eufoton este un important producător italian specializat în dezvoltarea și producerea de lasere medicale portabile.

Unul dintre cele mai căutate tratament brevetat de Eufoton este ENDOLIFT, un procedeu laser ambulatoriu minim invaziv utilizat în medicina estetică endo-tisutală (interstițială).

Tratamentul cu laser este realizat cu dispozitivul Eufoton LASEmaR 1500, certificat și aprobat de FDA (Food and Drug Administration) pentru liposucția asistată cu laser. Acest dispozitiv are multiple scopuri, precum remodelarea atât a straturilor profunde cât și a celor superficiale ale pielii, tonifierea, retragerea septurilor conjunctive, stimularea producției de colagen și, atunci când este necesar, reducerea excesului de grăsime.

ENDOLIFT se realizează în mod normal fără anestezie, dar dacă se tratează zone deosebit de sensibile, se poate utiliza un sistem de răcire cu aer, precum și anestezic la alegerea operatorului.

Durata întregului tratament depinde de dimensiunea zonei și poate varia de la 15 la 45 de minute. În urma acestui proces, se declanșează un proces de remodelare a țesuturilor care progresează adesea după 6 luni post-procedură.

www.endolift.com

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s