BioSticker pentru monitorizarea funcțiilor vitale, timp de o lună

BioIntelliSense a dezvăluit senzorul său portabil BioSticker, iar compania lansează, de asemenea, platforma Data-as-a-Service. BioSticker poate urmări frecvența cardiacă, ritmul respirator, temperatura pielii, poziția corpului, starea somnului și nivelurile de activitate și oferă o analiză de mers de înaltă rezoluție, detectarea căderii și poate chiar detecta anumite evenimente simptomatice care trebuie raportate. Toate acestea pot fi înregistrate până la treizeci de zile continuu, oferind medicilor un set impresionant de date care pot conține indicii despre bolile și afecțiunile pacienților.

Pentru a înțelege ce posibilități există, având acces la atât de multe date, BioIntelliSense este parteneriat cu UCHealth (Universitatea din Colorado) și cu Centrul său de inovație CARE. Împreună, organizațiile intenționează să creeze și să valideze abordări noi pentru gestionarea pacienților care folosesc „îngrijire bazată pe date”.

„Utilizarea dispozitivului BioSticker pentru monitorizarea continuă a sănătății ne permite să monitorizăm un pacient de acasă și să recunoaștem când acesta poate prezenta o exacerbare a bolii, chiar înainte de a manifesta simptome. Acest lucru poate reduce zilele de spitalizare, eficientizând costurile pentru sistemele de sănătate, a declarat dr. Richard Zane, director de inovație al UCHealth.

Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s