Sistemul pentru tuse BiWaze ajută la îndepărtarea secrețiilor

Compania ABM Respiratory Care a anunțat sistemul BiWaze Cough, un dispozitiv care îndepărtează secrețiile pacienților din tractului respirator.

Sistemul BiWaze Cough constă dintr-un dispozitiv cu ecran tactil, conectat la o mască de aspirație non-invazivă. Este o alternativă portabilă la procesul invaziv și mai complicat de aspirație a căilor aeriene superioare. Sistemul oferă, de asemenea, oscilații de înaltă frecvență, între 5-20 Hz, pentru a smulge secrețiile groase și pentru a facilita îndepărtarea lor din plămâni.

COUGH-SYSTEM

Acesta se conectează la o aplicație, prin care utilizatorii pot personaliza oscilația și pot seta modul de terapie pentru nevoile lor particulare. Dispozitivul în sine poate stoca până la 20 de profiluri de terapie diferite.

Sistemul de tuse BiWaze este important pentru pacienții cu leziuni ale măduvei spinării sau deficiențe neuromusculare, potrivit companiei. La acești pacienți, capacitatea suprimată de tuse determină incapacitatea de a elimina secrețiile tractului respirator, ceea ce ar putea bloca calea respiratorie și ar putea duce la pneumonie dacă secrețiile sunt aspirate de către plămâni.

waze-cough

BiWaze Cough
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s