Philips Zenition – Braț chirurgical mobil

Philips a lansat brațul chirurgical mobil, conceput pentru a îmbunătăți eficiența în sala de operație. Philips Zenition oferă o interfață asemănătoare unei tablete, care rulează software-ul Unify, folosit și în alte echipamente radiologice Philips, permițând operatorilor să învețe rapid cum să opereze noul dispozitiv.

Acesta dispune de un mod de captare rapidă a imaginilor și software-ul „BodySmart”, care produce imagini mari de înaltă calitate. Mulți dintre algoritmii care îmbunătățesc calitatea imaginii provin din platforma de înaltă performanță Azurion, inclusiv algoritmii MetalSmart, care compensează implanturile metalice, lucru deosebit de util în chirurgia ortopedică.

carm-philip

„Philips Zenition este un sistem ușor de utilizat, intuitiv, atât pentru chirurgi, cât și pentru personalul de îngrijire medicală”, a declarat Nikolaos Bonaros, profesor la Universitatea Medicală din Innsbruck, Austria. „Fluxul său de lucru simplificat rezultă în convertirea mai rapidă a unei camere dintr-o sală convențională sau într-o sală de intervenție de înaltă calitate. În același timp, sistemul oferă o calitate ridicată a imaginii.”

Philips Zenition
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s