Philips Azurion with FlexArm pentru imagini îmbunătățite

Philips a anunțat lansarea unei îmbunătățiri la sistemul său de imagini Azurion – FlexArm. Dezvoltată în parteneriat cu Miami Cardiac & Vascular Institute, tehnologia permite unui clinician să preleve imagini de la pacient din orice unghi posibil, fără a fi nevoie să îl miște de pe masă.

În timpul dezvoltării produselor, s-a realizat o colaborare extinsă între ingineri și potențiali utilizatori ai sistemului, pentru a evalua nevoile acestora în imagistica pacientului. Potențialul terapiei depinde în mare măsură de calitatea și ușurința imagistică, iar noul sistem poate oferi o acoperire completă a corpului din ambele părți ale mesei, la apăsarea unui buton.

Nefiind nevoie de repoziționarea pacientului, înseamnă că aceștia pot dispune de confort maxim în timpul unei ședințe imagistice și ajută la evitarea greșelilor. Cu toate acestea, manevrabilitate crescută are, de asemenea, potențialul de a spori eficiența fluxului de lucru în timpul procedurilor complexe în care clinicienii trebuie să vizualizeze rapid și convenabil caracteristicile de interes.

Azurion-arm

Azurion with FlexArm
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s