Omega FluoroShield reduce expunerea la radiații

Omega Medical Imaging a primit aprobarea  FDA pentru tehnologia FluoroShield. Aceasta poziționează automat fasciculul de radiații în zona de interes, în timpul procedurilor intervenționale, folosind fluoroscopia sau cinescopia (filme scurte ale inimii, obținute din imagistica cu raze X). Acest lucru se datorează tehnologiei de colimare automată TruBlock Omega.

Țesuturile din jurul regiunii nu sunt expuse radiațiilor, dar sunt încă vizibile. Aceasta se datorează îmbinării instantanee a imaginilor din zona țintă, cu imaginile prelevate anterior, care conțin regiunile înconjurătoare.

FluoroSield.jpg

Pacienții sunt expuși la mai puține radiații, în timp ce clinicienii primesc în mod eficient aceleași informații imagistice, neexistând diferențe față de fluxul de lucru procedural anterior.

„Până în prezent, produsele de pe piață au reușit doar să gestioneze radiațiile către pacienți și personal, FluoroShield fiind singurul sistem din lume care oferă o reducere reală a dozei.”, a declarat Brian Fleming, președintele Omega Medical Imaging.

 

Omega FluoroShield
Omega Medical
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s