VivaQuant RX-1 – Monitor și unitate mobilă cardiacă

VivaQuant a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration) pentru unitatea mobilă RX-1. Dispozitivul este unic datorită funcționalității sale ca unitate de telemetrie cardiacă și ca monitor de evenimente. Dispozitivele se conectează în mod automat la un centru de monitorizare, unde anomaliile suspecte sunt evaluate și transmise cardiologului pacientului, dacă acestea par interesante din punct de vedere clinic.

Dispozitivele EKG sunt predispuse la zgomot, însă VivaQuant oferă tehnologia bazată pe Multi Domain Signal Processing, tehnologie care poate reduce până la 95% din zgomotul în bandă, fără a avea un efect grav asupra semnalului EKG.

„RX-1 reprezintă un nou standard pentru acuratețea, eficiența și claritatea semnalului de aritmie”, comunicat publicat de Dr. Marina Brockway, fondator și director tehnologic al VivaQuant. „Deoarece claritatea EKG este atât de bună și detecția aritmiilor este atât de puternică, credem că RX-1 va oferi o diagnoză mai rapidă și mai bună, la un cost mai mic”.

Dispozitivul poate funcționa timp de până la două săptămâni de monitorizare continuă fără a fi nevoie de o reîncărcare.

 

rx1

VivaQuant RX-1
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s