SherpaPak și SherpaPerfusion – Răcitor pentru transportul inimilor donatorilor

Paragonix Technologies, cu sediul în Massachusetts, a obținut aprobarea pentru introducerea sistemelor de transport cardiac SherpaPak și SherpaPerfusion. Dispozitivele sunt destinate pentru menținerea inimii în timp ce sunt transportate pentru transplant.

Dispozitivul SherpaPak se bazează pe conservarea statică hipotermică pentru a transporta inimile donatorilor, în timp ce SherpaPerfusion utilizează conservarea hipertermică oxigenată pentru aceeași sarcină, ambele sisteme fiind de unică folosință.

Paragonix-side.jpg

Compania speră să înlocuiască utilizarea răcitoarelor convenționale, cu SherpaPak, care oferă o mai bună gestionare a temperaturii în comparație cu un pat de gheață, în timp ce monitorizează temperatura din interior.

Dr. Steven Tsui, director și consultant chirurgical la Spitalul Royal Papworth din Marea Britanie, a susținut într-o declarație: „Cred că sistemul de transport cardiac SherpaPak abordează deficiențele stocării la rece, prin îmbunătățirea menținerii temperaturii și monitorizarea inimii donatorului în timpul transportului.”

paragonix-top.jpg

Paragonix Technologies
Sursa: MedGadget.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s